Med 16 år på bagen, og en teknologisk udvikling som langt fra har stået stille, var det på høje tid at huset fik en ny hjemmeside.

Du sidder med resultatet foran dig; et resultat vi er stolte af, men som også betyder at du skal vænne dig til en del nyt.

Nyt bookingsystem

En af nyhederne er vores nye bookingsystem. Det modtager alle brugere direkte besked om inden længe, så man igen kan booke lokaler i huset. Bemærk dog, at der i den kommende tid gælder særlige retningslinjer på grund af Corona. Så orienter dig grundigt i dem (link til PDF-fil med retningslinjer).

Vi roder stadig lidt

Du vil også fortsat opleve lidt fejl og mangler på siden. Dem arbejder vi på at få rettet over de næste uger, så bær over med os så længe – og sig gerne til hvis du herefter fortsat finder noget som ser helt galt ud.

God fornøjelse med den nye side.

Læs vores seneste Corona retningslinjer ved at downloade filen herunder:

Download