Huset rundt

På denne side kan du se en samlet oversigt over alle vores lokaler. Du skal være registreret bruger for at kunne leje vores lokaler.

HUSET RUNDT

Elværket er et hus med mange forskellige rum og gode muligheder for fleksibel udnyttelse. På denne  side beskrives de enkelte rum ganske kort, og du kan se hvad der allerede er booket af arrangementer lokalerne det kommende år.

Se også siderne om Grundplaner og Bordopstilling for yderligere info, og ellers så kontakt os gerne med eventuelle spørgsmål.

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål omkring et lokale er du velkommen til at kontakte os.

Salen

Den tidligere maskinhal er blevet renoveret på en måde, så rummets oprindelige udseende er bevaret. Blandt andet det buede loft og store dele af løbekranen er originalt. Det samme er porten og de høje buede vinduer. Gulvets mosaikflise er genskabt som oprindeligt, mens midter­feltet er oliebehandlet bøgeparket med gulvvarme.

Husets sal pyntet op til fest. Foto: Kenneth Jensen.

caféen

I det tidligere akkumulatorrum er indrettet en café med ti runde borde og 40 stole. Caféen er umiddelbart forbundet med foyer og køkken. Langs alle vægge i caféen findes galleriskinner til ophængning af malerier etc.

Caféen kan p.t. ikke bookes grundet Corona-restriktioner.

Husets café med smukt lysindfald gennem de sprossede vinduer. Foto: Kenneth Jensen.

store mødelokale

I bilaget til huset er der et lyst og venligt mødelokale hvor op til 30 – 40 personer kan sidde ved borde. Hele lokalet måler ca. fem gange otte meter.

På griund af Corona-restriktioner, kan lokalet for tiden maksimalt benyttes af 10 siddende personer.

Store mødelokale med bord, stole og AV-midler. Foto: Kenneth Jensen.

lille mødelokale

Det lille mødelokale – tidligere også kaldet Foreningsværkstedet – måler fire gange seks meter og placeret bagerst i husets anneks. Der kan være 12-15 personer til  møde i lokalet.

På grund af Corona-restriktioner må der aktuelt højst være ti siddende personer i lokalet.

Lille mødelokale med borde, stole og talerbord. Foto: Kenneth Jensen.

ØVRIGE LOKALER

Ud over salen, caféen og mødelokalerne så har vi følgende lokaler og faciliteter.

Køkken

Køkkenet er et anretterkøkken med service til 150 personer. Hertil en hurtig opvaskemaskine, kaffemaskine, komfur med fire plader og ovn, mikrobølgeovn, fryser og køleskabe, samt to depotrum.

 

Foyeren

Det første du ser når du træder ind i Kulturhuset Elværket er foyeren, der tager imod med varme farver og god belysning.

I lokalet er opsat opslagstavle med diverse meddelelser, plakater osv. Tillige findes her tidsskrifthylder med aviser, brochurer, foreningsblade, etc. Fra foyeren er der adgang til en næsten lukket atriumgård.

 

Atriumgården

Husets næsten lukkede gård med bord/bænk. Ideel til indtagelse af frokosten om sommeren. Der er direkte adgang til gården både fra Caféen og Foyeren.

Husets Foyer med indgang til salen og den smukke røde bue med kunst udstillet. Foto: Kenneth Jensen.

VEL MØDT!

Kulturhusenes logo

Ved Kirken 6
3600  Frederikssund

47 38 52 91

Skriv til os

Kontortider

Mandag: 11:00 - 13:00
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 11:00 - 13:00
Torsdag: 11:00 - 13:00
Fredag: 11:00 - 13:00
Lørdag:  Lukket
Søndag:  Lukket