Udstillingskomité

Medlemmerne af udstillingskomitéen er udpeget af Elværkets bestyrelse for to år ad gangen. Komitéen har aktuelt følgende medlemmer:

Emma Løsecke Nielsen, formand for komitéen, medlem af Elværkets  bestyrelse og medlem af BKF
Gitte Harslev, medlem af BKF
Ingelise Øhrberg, medlem af BKF
Kenneth Jensen, formand for Elværkets bestyrelse

BKF er Billedkunstnernes Forbund, klik på navnet for at se og læse mere om de enkelte kunstnere.

Komitéen holdt sit første møde den 10. maj 2010. Her blev besluttet nogle generelle retningslinjer for både ophængning og udvælgelse af værker.

1 Kun visse vægge i foyer og café kan benyttes til ophængning. Der er udfærdiget en tegning, der viser de godkendte vægge ”Vægge til udstillingsbrug” 
2 Generelt ønsker komitéen at udstillinger i Elværket fremstår så skarpe og rene som muligt, med andre ord at antallet af udstillede værker afstemmes og begrænses, samt at der kun ophænges værker på de vægge og flader, der anvises i ovennævnte tegning. Ønsker en udstiller at præsentere yderlige værker end dem der er ophængt, kan det aftales at der opstilles en mindre ”bladrekasse” og/eller fremlægges en mappe med fotos af værker.
3 Ophængning i ”den røde bue” begrænses til kun en værk.
4 Komitéen besluttede at gruppeudstillinger ikke vil blive præsenteret, da udstillingsarealet er for begrænset til dette.

Komitéen holder møde én til to gange om året, typisk i maj og november, for at tage stilling til det fremsende materiale og fordele udstillingsperioderne for følgende halvår. Der er normalt ti udstillinger på et år.

Kulturhusenes logo

Ved Kirken 6
3600  Frederikssund

47 38 52 91

Skriv til os

Kontortider

Mandag: 09:00 - 13:00
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 09:00 - 13:00
Torsdag: 09:00 - 13:00
Fredag: 09:00 - 13:00
Lørdag:  Lukket
Søndag:  Lukket