Kulturhuset Elværket


  
   
Udskriv siden Sitemap Kontakt

 Du er på: Nyheder » Al Agami & Mute State
   


Kulturhuset Elværket
Ved Kirken 6
3600  Frederikssund
Tlf.: 47385291

Kontortid:
Man. - fre. kl. 11-13, dog tirsdag lukket.

 
Kulturhuset Elværket set fra indkørslen

 

 Bogkoncert med Al Agami & Mute State

Det er et musikalsk svar på en boganmeldelse, eller måske snarere førstehåndsfortolkning, når ord-ekvilibristen Al Agami og realtidskomponisten Mute State fordyber sig i et stykke litteratur udvalgt af publikum. Et originalt musikalsk værk opstår, med det litterære som forlæg og materialekasse – en realtime fortolkning, på baggrund af de to improvisatoreres umiddelbare forståelse og indføling

Forståelsen slås an som en musikalsk fortolkning af værkets forside og titel. Al Agami sætter i med oplæste passager og sideløbende refleksioner over det læste, som så igen påvirker og udstikker retningen for den musikalske udvikling. Agami reciterer, tænker højt, og henvender sig både til Mute State og til publikum. En vekselvirkning imellem det musikalske, litterære og det direkte kommunikative rum. Musikken og fortolkningen udvikler sig i eet langt kontinuerligt flow, som en sam-refleksion der stilistisk bevæger sig et sted imellem støvet jazzyness, electronica og filmisk lydkunst.

Al Agami har i de sidste 30 år været en kær og vigtig stemme på den danske musikalske scene, og har en stor del af æren for den position hiphopmusikken kan bryste sig af i dag. En dygtig og vidende entertainer, der har både føling med sit publikum og noget vigtigt på hjerte.

Mute State, med det borgerlige navn Tao Højgaard, er jazzguitarist, komponist og lydkunstner. En erfaren herre på den danske jazzscene, med alskens både oplagte og knap så oplagte kollaborationer på bagen. Altid med nysgerrighed og sjælfyldt kunstnerisk integritet i front.

Sted: Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, Frederikssund
Dato: fredag den 15. februar 2019
Tid: 20.00
Entré: 75,-     
 køb billetter her!

Nyt på siden
  Astrid Mette Tejdell Raba udstiller
En fin og intens udstilling i olie, akryl og akvarel

ArtQuilts.dk udstiller
Vi maler med stof, tråd og symaskiner, med hver vores måde at udtrykke os på

Før og nu
Fotoklubben udstiller

  » Tilmeld nyhedsbrev
  Opdateret: 19-12-2018
 
Arrangementer
  I dag, 17-06-2019 , sker der flg. i huset:
09:00  Lukket arrangement
Nedtagning af udstilling
12:00  Offentlig adgang
IT-Caféen
19:00  Lukket arrangement
Enhl. bestyrelsesmøde